Привітання з Пасхою простими словами

Вітаю з паскою! Бажаю вірити і сподіватися, мріяти і жити з любов’ю в серці, цінувати своє життя і красиво розпоряджатися кожним її днем. Нехай Господь відводить від тебе будь-яке лихо, нехай це свято принесе благодать і щастя!

Христос Воскрес! Нехай в це свято вся дружна родина збереться за шикарним столом і простяться всі образи, а непорозуміння назавжди залишать ваш будинок.

Бажаю всім, в день Світлого Великоднязнайти сили для втілення власних бажань і щедро поділитися своєю добротою з оточуючими вас людьми. Нехай милість Христа допомагає справлятися з труднощами, вказує правильний шлях і не дозволяє злобі зародитися в вашому чуйну і добре серце. Любові і заслуженого достатку! Вітаю вас з цим великим днем. Христос Воскрес!

Світле свято Великодня на дворі! Зі святом вас вітаю і бажаю радості і благочестя, добрих помислів і вчинків, духовності і спокою в душі. Нехай в цей святий день очистяться наші душі і гармонійно увіллються в богоугодну благодать. Христос Воскрес!

Зі святом всіх православних! З великої світлим святом Великодня! Миру і процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і бажаю, щоб в твоєму житті було стільки світла щастя і любові, скільки його було в серці нашого Спасителя, щоб це свято подарував тобі надію і весняне тепло, радість і достаток.

Вітаємо зі світлим і чистим святом Великодня. Нехай у серці кожної людини оселитися Віра, Надія і Любов. Нехай в душі буде спокій і мир Божий!

Привітання з Пасхою своїми словами

Привітати з Пасхою до сліз

Вітаю з добрим і світлим святом Пасхи. Хочу побажати, щоб в твоє життя раптом постукало справжнє щастяі велика надія, щоб для твоєї душі відкрився новий горизонт благих діянь і високих прагнень, щоб в твоєму серці постійно таїлися ніжні і щирі почуття, щоб твоя віра і любов надавали щоденних сил і натхнення.

Back to Top