Привітання з Пасхою своїми словами

З паскою! Нехай Боже благословення буде з вами все життя. Бажаю радісних зустрічей з близькими, пишних святкових застіль, веселощів і радості. Нехай доля буде щедрою до вас і прихильна!

Бажаю, щоб не тільки сьогодні, а й завжди душа була наповнена світлом і радістю. Нехай твої ангели і святі ніколи не покидають тебе, оберігають і направляють по вірному шляху. Зі святом!

Великдень, це самий великий і трепетний свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої радості та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю. Нехай у серці світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес.

Вітаю зі Світлої Великоднем! Сьогодні прийнято обіймати один одного і цілувати триразово. Бажаю в цей чарівний день, щоб добрий Ангел-Хранитель уклав тебе в свої теплі обійми, а щастя, здоров’я і любов відобразили на твоїх щоках свої поцілунки.

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

Спасибі за те, що твоя курка, коли несла різнокольорові яєчка, не забула про мене … знесла і на мою долю. Нехай твоя доля буде прикрашена такими ж яскравими подіями, чудесами і пасхальним достатком, як ти сьогодні прикрасила мій день. Бажаю тобі красивого життя, і щоб приємних сюрпризів і теплих спогадів в ній було дорівнює кількості прожитих днів.

Вітаю з цим чудовим світлим днем ​​- святом Пасхи! Нехай життя посміхається і щиро радує. Нехай щоранку починається сонячною усмішкою, а щовечора дарує відчуття добре і правильно прожитого дня.

Вітаю з паскою! Христос Воскрес, так нехай в твоєму серці засяє світло радості, нехай віра залишається міцна, а життя – повна щасливих і прекрасних моментів. Від щирого серця бажаю доброї надії і великих сил, благополуччя і миру – миру в родині і на Землі!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

У світле свято Великодня від душі побажати хочу великої радості і доброї надії, благих намірів серця і великої удачі, вірного блага життя і чистої любові, міцного здоров’я і незгасного щастя.

Back to Top