Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Вітаю з Різдвом, бажаю миру і райдужного щастя, великої любові і міцної віри, добрих чудес і повного достатку всіх благ в житті.

З Різдвом Христовим. Нехай небеса пошлють силу і віру, нехай в життя твою прийде щастя і успіх. Бажаю бути коханим чоловіком, добрим і чудовою людиною. Бажаю здоров’я, удачі, всіх благ і достатку.

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Нехай це Різдво збере всіх ваших близьких за одним столом. Бажаємо миру, взаєморозуміння і приємного настрою.

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Вітаю з Різдвом. Нехай світло надії не згасне, нехай в будинку оселиться щастя, а в серці завжди живе любов.

Мила бабуся, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу, щоб душевне тепло тебе не покидало, щоб щастя в серці вічно розквітало, щоб світле свято приніс благо і радість, щоб яскрава зірка небес залишила для тебе добру надію і любов.

З Різдвом Христовим. Бажаю, як в дитинстві, вірити в чудо, бажаю наповнювати цей світ добротою, бажаю щирої любові для дівочого серця, а для душі – гармонії і краси. Нехай це Різдво подарує радість і надію, нехай твоє щастя буде світлим і великим.

Сердечно вітаємо зі святом Різдва Господа Ісуса Христа! Нехай Господь благословить Вас Бог у всіх благих починаннях! Удачі, здоров’я, посмішок, добра! Різдво на порозі! Зі святом!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

У цей Світле свято бажаю вам миру і добра! Нехай казка і чудеса наповнять ваш будинок, нехай у вашому домі панують радість і дитячий сміх, друзі будуть поруч, а все нещастя обходять стороною. Щастя і благополуччя! Поздоровлення з Різдвом Христовим у прозі – 2020 красивих слів.

Привітання з Різдвом до сліз

Привітати з Різдвом своїми словами

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Back to Top