Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Вітаю Вас зі Світлим святом Різдва Христового. Нехай у Вашому домі панує достаток і затишок, в родині буде мир і спокій. Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч, а Ви будете щасливі і здорові.

Нехай це Різдво принесе в твій будинок світ, лад і затишок! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе і всю твою родину від бід! Нехай щастя буде панувати в твоїй душі, а любов – в серці! Бажаю всіх благ в цей чарівний вечір!

В цей прекрасний зимовий день, коли народився наш Спаситель Господь, я хочу побажати тобі світу в будинку, спокою в душі, тепла у відносинах з близькими, і, щоб у всіх твоїх починаннях тобі була провідною Різдвяна зірка!

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом у прозі

У чарівну Різдвяну ніч я вас вітаю зі святом і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії і повірте в те, що їм прийшов час, саме сьогодні здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай ваше життя радує вас не тільки в свята виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей, а й у звичайні дні. Нехай радість іскриться в вашому настрої, а удача не залишає вас ні на хвилину. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир, і небо назавжди стане блакитним! Ще хочу побажати всім людям, величезного і міцного здоров’я, адже коли людина здорова, то інше, лише справа часу. Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. З Різдвом Христовим, дорогі друзі!

Вітаю з великим християнським святом – Різдвом! Нехай Христос дарує вашому дому тепло, затишок, добробут і здоров’я! Нехай Він охороняє вас від бід, вселяє в серця міцну віру і надію на краще, нехай чує ваші молитви і буде завжди поруч!

Дорогий тато, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб була щедра твоя доля на добрі подарунки, щоб у родині був вірний лад і світлий затишок, щоб на душі панувала тиша й благодать, а в серці твоєму розливалася пісня любові під мелодію надії.

Back to Top