Привітання з Водохрещем українською мовою

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю.

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб всі тяготи і турботи пішли, омиті святою водою цього благодатного дня. Нехай свято подарує душевну рівновагу, міцне здоров’я, мир в сім’ї і затишок в домі.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх віруючих християн і бажаю ніколи не втрачати надію, завжди знаходити віру і знаходити любов!

Бажаю, щоб Водохресний свято принесло з собою вселенське щастя, неймовірний успіх, нескінченне здоров’я, завидне благополуччя і розуміння з близькими.

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!

У цей особливий день Хрещення Господнього бажаю тобі знайти спокій і гармонію в житті! Щоб все складалося якнайкраще, щоб всі твої мрії збувалися, а на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші і позитивні люди!

Back to Top