СМС привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан і хочу побажати вихованості, толерантності, співчуття і совісності!

Бажаю добрих звісток, тільки добрих і довгоочікуваних гостей, щасливих, благополучних років, щоб в них не було горя, печалей і бід. З Хрещенням!

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце – любов’ю.

Святий день на календарі, в який прийнято стрибати в освячений ополонку (иордань)! Бажаю, щоб купання або умивання в Хрещення Господнє зміцнило твою віру і загартувало тіло!

Нехай святе свято Богоявлення Господнього дасть вам ще більше сил і енергії, нехай всі ваші рідні та близькі люди будуть в доброму здоров’ї!

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

У свято Хрещення Господнього бажаю здоров’я, добробуту, віри і добра. Нехай мир буде у вашому домі!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю добрих знаків понад, славних днів, міцного здоров’я і благодаті, згасає віри, великих надій, справжнього щастя і любові справжньої.

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

В Хрещення бажаю молитвам почутими бути, щоб допомогли небеса впоратися з усім, що заважає нашому щастю!

В день хрещення нехай Бог залишить поруч з дитиною одного зі своїх ангелів, який буде оберігати долю цієї дитини! Береже вас Господь!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем у прозі

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

Back to Top