Зворушливі привітання з Водохрещем до сліз

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

Нехай за вікном мороз тріщить колючий, нехай сива завірюха рветься на простір, бажаю щоб у вашомусвітлому будинку, завжди був мир, затишок і благополуччя. Нехай святою водою умиються рідні, прославлять Господа, і в серці знайдуть любов. Бажаю всім здоров’я, успіху і удачі, нехай Хрещення в ваш будинок, багатство принесе. Зі святом!

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

Вітаю зі святом святих! Бажаю душевного спокою, легкості на серце і міцного здоров’я тобі і твоїй родині.

Вітаю зі святом радості душі і віри серця, з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб чиста і освітлена вода змила з тебе всі хвороби і печалі, розчинила всі біди і тривоги. Нехай стане добрішим і світлішим твоя душа, нехай править життям щирість і добродійство.

Нехай в славне свято Хрещення Господня зміцниться віра в Вашій душі, а серце наповниться теплом і світлом. Здоров’я Вам і Божого благословення!

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб з чотирьохсторін в житті дув вітер добрих і щасливих змін, щоб шлях твій був ознаменований Божою благодаттю і удачею, щоб здоров’я міцнішає з кожним днем, немов хрещенські морози, щоб радість і світла усмішка були присутні в кожному твоєму миті.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем до сліз

Back to Top