Гарні привітання з Водохрещем

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю вас з чудовим святом Водохреща! Нехай в цей день вас чекає тільки найкраще, адже таке свято покликаний дарувати хорошим людям благодать і надію на краще! Нехай везіння і щастя завжди присутні у вашому житті, а ті, кого ви любите і поважаєте, ніколи не покидають вас!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від чистого серця для твого серця хочу побажати надії, любові і віри, а також радості, втіхи і чудес. Нехай свята водиця змиє все недуги і наповнить тебе новими силами!

Вітаю Вас зі святом Водохреща! Мирного неба над головою всім жителям нашої планети, а Вам – миру в домі і душі. Нехай Бог веде Вас за руку через всіх вибоїни на шляху, пронесе на руках над безоднею і благословить кожне Ваше добре діяння!

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Дорогі християни, парафіяни і всі віруючі люди нашої планети вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю вам у цей день зануритися в святу воду, очиститися в ній від болю, ненависті, гріхів і заздрості, набратися здоров’я, сили, душевної краси і любові!

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

З Господнім Богоявленням! Бажаю Вам змити з себе всі гріхи і погані справи, омолодитися, зарядитися позитивом, життєвими силами і хорошими емоціями. Нехай в житті все складається просто, легко і безтурботно.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб Бог оберігав твою сім’ю від всіх бід і негод, щоб твій шлях був добрим і світлим, а твоє серце – люблячим і відкритим для щастя. Нехай в твої двері стукають тільки бажані гості і тільки добрі вісті!

Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай оберігає тебе, на життєвому шляху. Бажаю щасливого майбутнього. Вітаю з Хрещенням Господнім!

Back to Top