Гарні привітання з Водохрещем

Нехай так само, як водохресний мороз огортає день, свято Хрещення подарує всій родині здоров’я, бадьорість, світлі надії, міцну віру, щиру любов!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем українською мовою

Вітаю з цим священним святом! Бажаю щоб цей день забрав всі печаліі тривоги, щоб Господнє благословення супроводжувало вас на життєвому шляху! Нехай свята вода в це свято змиє всі гріхи і прикрощі, очистити і душу і тіло і наповнить вас силою і прагненням!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай Господь простить всі помилки і проллє світло в темряві життєвих труднощів, нехай міцнішають морози, а з ними здоров’я і сила, нехай доброї надією наповниться душа, а разом з нею щасливим стане і серце.

Бажаю, щоб хрещенські морози освячували сни і мрії, а подих ангела прожене геть страхи і переживання! Нехай водохресна вода омолодило, оздоровив тіло, а дух сповнила вірою і чистими помислами!

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай в цей яскравий і чистий свято Господь наповнить вас здоров’ям, умиротворенням і радістю, а чудова сила і свята вода відродять і зцілять тіло і створять благодать для душі. Зі святом!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

У цей святий день Господнього Хрещення бажаю міцного здоров’я, душевного спокою, любові і достатку у всьому.

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

У свято Хрещення Господнього бажаю здоров’я, добробуту, віри і добра. Нехай мир буде у вашому домі!

Вітаємо з Господнім Хрещенням! Нехай у Вашому житті все буде чисто, чесно і гладко. Нехай всі гріхи, недомовки, пролиті сльози забере священна вода, і наповнить Вас міцним здоров’ям, щастям і готовністю йти до нових звершень.

Back to Top