Щирі привітання з Водохрещем простими словами

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай в цей яскравий і чистий свято Господь наповнить вас здоров’ям, умиротворенням і радістю, а чудова сила і свята вода відродять і зцілять тіло і створять благодать для душі. Зі святом!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Блакитному спускається з небес на ваш будинок благоговіння. У це свято святий, Хрещення, я бажаю друг тобі тільки хорошого. Хорошого життя з яскравими враженнями, вдячних дітей і справжніх друзів. Нехай на обличчі твоїх близьких завжди буде щира посмішка, а доля вас балує приємними сюрпризами.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день замерзнуть всі печалі, але теплою і відкритою залишиться твоя душа. Бажаю краплями святий водиці наповнитися здоров’ям, силами, любов’ю, вірою і втіхою, бажаю щасливою людиною продовжувати свій благодатний шлях.

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

У 19-й день січня відбулося колись нове чудо – маленький Христос був охрещений. І тепер щороку ми святкуємо Його Хрещення, просячи у Господа усіляких благодатей. Не забудь загадати сьогодні бажання, кажуть, саме на Водохреща вони найчастішеі збуваються!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

Нехай Хрещення Господнє нагородить стійким здоров’ям. Омолодження душі, індивідуальності і правильного підходу до життя. Щоб Господнє Богоявлення допомогло вступити в життя рішуче по-новому і відчути впевненість у всьому навколишньому світі.

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

Back to Top